Bad og våtrom

Drømmer du om et nytt bad eller vaskerom?

Hos Olsen & Wallum er vi stolte av å kunne tilby våre kunder et bredt utvalg av kvalitetsprodukter for våtrom og baderom. Som en familiebedrift har vi bygget opp et rykte for å levere topp service og profesjonell rådgivning gjennom mange år.

Vi har et stort utvalg av baderomsmøbler, som servantbord, speilskap og baderomsskap, som vil legge til en touch of luksus til ethvert baderom.

Vi forstår at å velge riktige produkter og design kan være en utfordring, og det er derfor vi tilbyr våre kunder profesjonell rådgivning og designhjelp. Våre erfarne fagfolk vil jobbe sammen med deg for å designe et våtrom eller baderom som passer dine ønsker og behov.

Vårt dedikerte team av installatører sørger for at alle produktene blir installert profesjonelt og til din full tilfredsstillelse.

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder et bredt utvalg av produkter og tjenester av høy kvalitet. Besøk vår nettside eller kontakt oss for å diskutere dine våtroms- og baderomsbehov, og la oss hjelpe deg med å skape ditt drømmevåtrom eller baderom.

Vi hjelper deg med hele prosessen fra a til å

Velger du Olsen & Wallum som rørlegger, vil vi tegne og prosjektere i samråd med deg. Du får grundig dokumentasjon med et oversiktlig tilbud i forkant, og en ryddig faktura uten ubehagelige overraskelser i etterkant.

Vi leverer også hyttebad

Sommerbris fra Korsbakken Bad
Lun Naturfra Korsbakken Bad

Fyll ut skjema og bestill gratis og uforpliktende befaring


    Rull til toppen