Sanitær

sanitær
Sanitær

Opprette nytt sprinkleranlegg eller gjøre utbedringer eller endringer på eksisterende?

Hos Olsen & Wallum har vi lang erfaring med å installere og vedlikeholde sanitæranlegg. Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester for å sikre at ditt hjem eller bygg har et pålitelig og effektivt sanitæranlegg.

Vi kan hjelpe deg med alt fra å installere nye toaletter og vasker, til å reparere og vedlikeholde eksisterende anlegg. Vi tilbyr også tjenester for å øke energieffektiviteten i ditt sanitæranlegg, slik at strømregningen blir billigere.

Vi har et team av erfarne fagfolk som kan hjelpe deg med å velge det beste anlegget for ditt hjem eller bygg, og sørge for at det blir installert på en profesjonell og sikker måte.

I tillegg til å sikre at ditt sanitæranlegg fungerer optimalt, kan vi også hjelpe deg med å gjøre det mer estetisk tiltalende i samarbeidet med våre partnere. Vi har et bredt utvalg av innredning og armaturer for å gi ditt bad eller våtrom et løft tilpasset den enkelte bruker.

Ta kontakt med oss i dag for å få et gratis tilbud på ditt sanitæranlegg. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape et trygt, pålitelig og estetisk tiltalende sanitæranlegg.

Fyll ut skjema og bestill gratis og uforpliktende befaring

    Rull til toppen