Våre produktområder

Kvalitet i alle ledd

Bad og våtrom

Drømmer du om nytt bad eller vaskerom, men kvier deg for å sette i gang? Olsen & Wallum har lang erfaring med å ta ansvaret for hele prosessen fra A til Å.

Vaskerom

Det funksjonelle og vakre rommet som gjør klesvasken til en lek. Liten eller god plass – vi lager løsninger som passer for deg.

Sprinkleranlegg

Vi leverer komplette sprinkleranlegg for hele næringsbygg som, kontorbygg, kjøpesenter, lager/logistikksenter parkeringshus og andre næringsbygg. Vi kan hjelpe deg uansett om du har et eksisterende anlegg og skal gjøre utbedringer og endringer, eller om du trenger et nytt.

Sanitær

Vi leverer sanitærinstallasjoner for bolig, leiligheter og næringsbygg. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre!

Rørservice

Utskifting/rehabilitering av vann- og soilrør, reparasjon  av rørbrudd, rørinspeksjon, staking, rensing av tette rør og graving av  vann- og avløpsledninger.

Varmepumpe

Stadig flere investerer i varmepumpe og gulvvarme som hovedkilde til varme i hjemmet.  En varmepumpe kan redusere fyringsutgiftene med opptil 70% og sparer  også miljøet. Vi hjelper deg med hele prosessen.

Serviceavtale

Serviceavdelingen leverer også tjenester og rammeavtaler tilpasset den enkelte eiendomsforvalter, hvor vi f.eks kan foreta jevnlige besøk for ettersyn og vedlikehold, eller drifte de tekniske anleggene.

Fyll ut skjema og bestill gratis og uforpliktende befaring


    Rull til toppen