Varmepumpe

Varmepumpe
Varmepumpe

Skifte ut rør, rørbrudd eller har du tette rør?

Stadig flere investerer i varmepumpe og gulvvarme som hovedkilde til varme i hjemmet.  En varmepumpe kan redusere fyringsutgiftene med opptil 70% og sparer  også miljøet. Vi hjelper deg med hele prosessen.

Væske til vann varmepumper er en av de mest effektive og miljøvennlige metodene for å oppvarme et hjem eller en bygning. Hos Olsen & Wallum tilbyr vi et bredt utvalg av væske til vann varmepumper fra anerkjente produsenter.

Våre varmepumper bruker varmen fra uteluften og overfører den til vannet som brukes til oppvarming. Dette gir en svært høy virkningsgrad, noe som betyr at de gir mye varme for lite energi. I tillegg bidrar de til å redusere din totale energibruk og dermed redusere dine strømregninger.

Våre væske til vann varmepumper er også svært stille i drift og krever minimal vedlikehold. De er også enkel å installere og kan enkelt kobles til eksisterende oppvarmingssystemer.

Vi tilbyr også ettermarkedstjenester som installasjon, service og vedlikehold av våre varmepumper for å sikre at de holder seg i topp stand.

Kontakt oss i dag for å finne ut hvilken væske til vann varmepumpe som passer best for ditt hjem eller din bedrift, og for å få en gratis og uforpliktende vurdering av ditt varmebehov. Sammen kan vi hjelpe deg å redusere dine energikostnader og samtidig bidra til et mer bærekraftig samfunn.

Fyll ut skjema og bestill gratis og uforpliktende befaring

    Rull til toppen