Olsen & Wallum er din lokale rørlegger. Vi har dyktige fagfolk, vi jobber med de ledende leverandørene i markedet, og vi er opptatt av at sluttresultatet holder høy kvalitet og er fagmessig utført. Mer enn 65 år i en tøff bransje er beviset på at vi har lyktes.

Våre rørleggere har mange års erfaring og noen av bransjens dyktigste og mest erfarne håndverkere og prosjektledere jobber hos oss.
Velger du Olsen & Wallum kan du nyte godt av våre gode innkjøpsavtaler. Vi er tilknyttet noen av de beste leverandørene i markedet, som gir deg trygghet og gode priser. Vi gir deg et oversiktlig tilbud i forkant og en ryddig faktura uten ubehagelige overraskelser i etterkant.
Olsen & Wallum har i dag 12 ansatte med alt fra lærlinger i tillegg til serviceleder og daglig leder.

Vi utfører arbeider innen alt fra utskifting av en kranpakning hos private kunder til komplette prosessanlegg for industrien. Vi tar oss av nybygg, rehabilitering og servicetjenester. I tillegg har vi spesialisert oss på å levere tjenester til hyttemarkedet.

Olsen & Wallum står for trygghet og forutsigbarhet

Vi er en totalentreprenør og kan ta ansvaret for prosjektet fra begynnelse til slutt. Vi ansetter, administrerer, tar ansvaret for underleverandørene og sørger for at gjennomføringen skjer i henhold til avtalte tidsløp, budsjetter og planer. Oppdragsgiveren får kun ett kontaktpunkt, den prosjektansvarlige hos Olsen & Wallum, som har oversikt over det totale prosjektet og holder oppdragsgiver oppdatert etter hvert som prosjektet skrider fram.

I et marked der stadig dristigere snarveier tas for å vinne anbudskonkurranser, er vår erfaring og omdømme en trygghet for oppdragsgivere. Vår kompetanse gjør at vi ser alle detaljene som inngår i prosjektet. Disse blir dermed regnet inn i anbudet fra starten av, slik at man unngår sprengte budsjetter og forsinkelser.

Alle våre medarbeider og underleverandører er sertifiserte fagfolk. Det er et krav vi stiller til alle som jobber med og for oss. Vi er også nøye på dokumentasjon. Dette gir oppdragsgiver trygghet og ryddige skriftlige avtaler legger også fundamentet for et godt samarbeidsklima.

Hva gjør vi?

Vi leverer alle slags rørleggertjenester og utfører oppdrag i de aller fleste typer bygg:

 • Offentlige bygg
 • Industribygg
 • Næringsbygg
 • Boligprosjekter
 • Private hjem

Oppdragene inkluderer:

 • Rehabilitering
  Nybygg
  Rørlegging
  Sprinkler
  Prosjekterende

Våre godkjenninger

Olsen & Wallum har godkjenninger fra Direktoratet for byggkvalitet av høyeste klasse innenfor et bredt spekter av systemer;

Godkjent lærlingbedrift
Mesterregisteret
FG-godkjenning (Forsikringsselskapenes godkjennelsesnevnd)
Sentral godkjenning for ansvarsrett
Byggebransjens våtromsnorm
Rørentrepenørene Norge

Konekta – En allianse av tekniske entreprenører

Olsen & Wallum er eier i Konekta, tidligere Norsk Rørallianse (NRA) – en landsdekkende allianse av tekniske entreprenører, godt etablert som lokale markedsledere. Det er solide aktører innen rør, ventilasjon, automasjon og elektro, med lang erfaring og dyktige medarbeidere. Sammen er vi ledende innenfor våre fagområder og kan tilby tekniske totalentrepriser.

Gjennom felles innkjøpsavtaler med gode priser og tett leverandør- og grossistsamarbeid, hjelper vi våre eierselskaper med økt lønnsomhet og konkurransekraft. Vi jobber tett sammen med våre samarbeidspartnere for å finne de beste løsningene til de ulike prosjektene.

Erfaringsutveksling og kompetanseheving står sentralt i Konekta. Vi satser tungt på skreddersydd kursopplegg som bidrar til eierselskapenes faglige utvikling. For Konekta er kompetanse ikke bare noe vi har, men noe vi skaper sammen gjennom blant annet erfaringsutveksling.

Les mer om Konekta

Fyll ut skjema og bestill gratis og uforpliktende befaring


  Rull til toppen