Rørlegger

Olsen & Wallum utfører alle slags typer rørleggertjenester til bolig

Vi er din lokale totalleverandør av alle slags typer rørleggertjenester til bolig – uansett om du skal ha jobben gjort på kjøkkenet, badet eller vaskerommet – hjemme eller på hytta. Vi utfører alt fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av blandebatterier og utskifting av varmtvannsbereder til hele boligprosjekter med gulvvarmeanlegg, varmepumper og andre miljø- og energibesparende løsninger.

Vi utfører jobben til avtalt tid og innenfor budsjett

Velger du Olsen & Wallum som rørlegger, vil vi tegne og prosjektere i samråd med deg. Du får grundig dokumentasjon med et oversiktlig tilbud i forkant, og en ryddig faktura uten ubehagelige overraskelser i etterkant.

For mange av våre kunder er det også viktig at vi er en totalentreprenør. Det betyr at vi kan gi tilbud som inkluderer rørlegger, maler, gulvlegger, elektriker, murer og flislegger – samt lede hele prosjektet med ansvar for gjennomføring, prosjektledelse og utvalgte kvalifiserte underleverandører. Som oppdragsgiver trenger du kun å forholde deg til vår prosjektleder.

Olsen & Wallum står for trygghet og forutsigbarhet. Vi jobber med de beste leverandørene i markedet, og våre dyktige rørleggere sørger for at sluttresultatet holder høy kvalitet.

Kontakt oss på tlf 4000 2345 
e-post post@olsenwallum.no

Velkommen til ditt nye hyttebad

Sommerbris fra Korsbakken Bad
Lun Naturfra Korsbakken Bad

Drømmer du om å kunne ta deg en dusj når du er på hytta?

Gratis, uforpliktende befaring og gode tilbud til hytteeiere i vår skjærgård. Vi hjelper deg med å finne gode løsninger. Ingen jobb er for liten eller stor for oss. Vi har lang erfaring, garantier du kan stole på og vi er oppdatert på de mange ulike mulighetene som finnes. Råd og veiledning om farger, design og løsninger får du fra våre dyktige konsulenter. Sammen finner vi løsninger tilpasset dine ønsker og budsjett. Løsningen blir tegnet i 3D, slik at du enkelt kan se hvordan det ferdige resultatet vil bli.

En prosjektleder hos oss blir ditt eneste kontaktpunkt, så du slipper jobben med å innhente tilbud og følge opp prosjektet selv. Du mottar et samlet tilbud på hele jobben, inkludert rørlegger, snekker, maler, gulvlegger, elektriker og murer/flislegger. Vi samarbeider med kompetente fagfolk og er meget konkurransedyktige på pris. Med kjennskap til området, lokale lover og regler, gjør vi det enkelt for deg.

Kontakt oss på tlf 4000 2345 | e-post post@olsenwallum.no

Hyttesjekken

Lurer du på om alle rør er tette eller mistenker du en lekkasje?
Vi tilbyr hyttesjekken – en faglært rørlegger som kommer og sjekker alle rør og koblinger.
Du vil så motta en tilstandsrapport med anbefalinger om punkter som bør utbedres.

Som totalleverandør innen VVS kan vi tilby service og vedlikeholdsavtaler som sikrer at hytta er
klar til bruk om våren og at den konserveres forsvarlig før vinteren gjør sitt inntog.
Med vår nøkkelservice kan vi være de første som kommer om våren og de siste som går på høsten.
Vi ser til at alt virker og reparerer ved behov. Vi tilbyr også årlig serviceavtale av pumpekummer til spillvann.

Fyll ut skjema og bestill gratis og uforpliktende befaring


    Rull til toppen